Afgelopen periode hebben we verschillende reviews van cursisten mogen ontvangen, hieronder een greep hieruit.

Ook een review achterlaten? Vul ons contactformulier in of beoordeel ons via facebook of instagram!

Fredrik & Olivier kitesurfles voor 2

‘Het enthousiasme waarmee Leon ons leerde Kitesurfen werkt aanstekelijk en motiverend! Hij straalt rust uit, stelt je op je gemak en geeft de juiste tips & tricks waardoor we na twee lessen de eerste meters konden varen, een fantastisch gevoel! Leon kan het niet wegsteken dat hij er zelf ten volle van geniet wanneer hij zijn cursisten progressie ziet maken, heel fijn en oprecht!’ ‘Nieuw en top materiaal, een enthousiaste en gemotiveerde instructeur en prima wind condities, wat hadden we meer nodig voor 100% kite fun! Welgemeende Danku aan Leon en zijn kiteschool!’

Anouk kitesurfles voor 2 en privéles

”Als je echt wilt leren kiten moet je bij de kitesurfschool België gaan. Ik begon helemaal van nul en op het einde van les 2 stond ik gewoon al op het water!! Leon ( of kitesurfschool België) is ook zeer flexibel qua tijden en houd je ook goed op de hoogte wanneer er goede en jammer genoeg ook slechte wind is.

Ps: ik mag zeker de lekkere stroopwafel niet vergeten om terug op krachten te komen :)”

Wolfgang kitesurfles voor 2

We hebben kiteles gekregen van Leon over verschillende dagen met altijd een warme ontvangst. De lessen worden professioneel gegeven met nadruk op veiligheid. Na het volgen van de lessen hebben we de kriebels te pakken gekregen en zijn we blijven kiten.

Sam en Stephane Kitesurfles voor 2

Vorig jaar hebben wij een basiscursus gevolgd bij Leon. Topervaring! Een geweldige sport geleerd met de nieuwste materialen op korte afstand van Antwerpen. Na afloop hebben we direct een eigen set gekocht!

Jasper Privéles

Afgelopen zomer heb ik met veel plezier les mogen nemen bij een jong, enthousiast en vaardige Kitesurfschool. De eigenaar; Leon heeft me op een toffe en sportieve manier snel leren varen. Ze hebben goede spullen, zijn gedreven en bekwaam. Bovenal hebben ze mij het plezier in kitesurfen leren ontdekken. Aanrader!

Van 8 tot 80 jaar!
Fabienne 8 jaar | Bernard 80 jaar

Rebekka Privéles

Ik vond de lessen super gezellig en heb onwijs veel geleerd in een korte tijd.

Miguel Privéles

kitesurfen vond ik absoluut kicke, het bied een totaal pakket van snelheid, power vrijheid en adrenaline.

Joppe Groepsles en kitesurfles voor 2

Hele gave introductie sessie gehad van Leon om het kiten te leren. Inmiddels 3 lesjes met hem gehad, kite aangeschaft, plankje erbij, en los! Super bedankt KitesurfschoolBelgië!