Heb jij altijd al willen leren kitesurfen of wil je het gewoon eens proberen? Op ongeveer 30 minuten rijden van Antwerpen liggen de mooie kitesurf-locaties Oesterdam, Binnenschelde (Bergen op Zoom) en Krabbendijke waar wij onder andere lesgeven.

Hoe snel iemand leert kitesurfen verschilt per persoon. Hoe sneller jij de stappen beheerst des te eerder sta jij op de plank. Dat verschilt per persoon. Onze kitesurflessen zijn bij ons niet alleen gericht om jou zo snel mogelijk te leren kitesurfen, maar vooral ook op veiligheid zodat jij uiteindelijk na onze kitesurflessen zelfstandig en veilig kan gaan kitesurfen. Om de basis van het kitesurfen goed te leren beheersen adviseren wij minimaal een drie-daagse cursus te volgen. Na een drie- daagse cursus zal de gemiddelde cursist de controle en beheersing hebben om zelfstandig verder te gaan. Mocht je toch liever zeer gedegen het water op gaan , ga dan voor een 4- of 5-daagse cursus waarbij je net wat extra dingen meekrijgt. Ons uitgangspunt en onze drive is om jou zo snel mogelijk veilig te leren kitesurfen.

IKO en VDWS gecertificeerde instructeurs

Voor ons staan veiligheid en plezier voorop bij het leren van kitesurfen. Wij werken met IKO en VDWS gecertificeerde instructeurs . Aan het einde van je kitesurfles of cursus ontvang je dan ook een certificaat met daarop jouw behaalde niveau. Met dit certificaat kun je in binnen- en buitenland materiaal huren om verder te gaan met kitesurfen.

De kitesurflessen worden bij ons volgens de richtlijnen van de IKO gegeven en zijn internationaal hetzelfde. De instructeur geeft les op het niveau van de cursist en zal altijd proberen om zo snel en veilig mogelijk de cursist op het board te krijgen. Hierbij gaat de kennismaking geleidelijk, waarbij je begint met het leren sturen met een vlieger zonder kracht, zul je aan het einde van de les de baas zijn over de grote kite.. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen en benamingen uitgelegd die de cursist zich eigen dient te maken. Onze instructeurs spreken allemaal Nederlands en Engels waarbij er ook instructeurs zijn die Duits of Frans spreken.